از هدررفت منابع ارزی برای واردات کالاهای غیرضروری و لوکس جلوگیری شود

چهارمین کارگروه مشترک وزارت صمت و بانک مرکزی به منظور هماهنگی سیاست‌های ارزی و تجاری کشور و هدایت ارز حاصل از صادرات به سمت چرخه تجاری و تولیدی کشور تشکیل شد.

به گزارش روز پنجشنبه اگزیم نیوز، دکتر علی صالح‌آبادی در این جلسه با اشاره به اهمیت نگاه صادرات محور در حوزه اقتصادی کشور تصریح کرد: نگاه ارزآوری و صادرات محور یک نگاه مترقی در اقتصاد است و کشورهایی در اقتصاد دنیا موفق بوده‌اند که بر ارزآوری از محل صادرات تکیه کرده‌اند. در این راستا وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها باید در جهت سیاست‌ها و برنامه‌هایی گام بردارند که منجر به ورود ارز به کشور شود.

رئیس‌کل بانک مرکزی با اظهار امیدواری در خصوص افزایش درآمدهای ارزی در سال آتی افزود: حمایت از تولید داخل و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های اقتصادی کشور باید در دستور کار قرار گیرد و از هدررفت منابع ارزی برای واردات کالاهای غیرضروری و لوکس جلوگیری شود.

صالح‌آبادی با اشاره به شروع اجرایی شدن فرآیند تأمین مالی زنجیره تولید در شبکه بانکی اظهار داشت: در تأمین مالی واحدهای تولیدی و صنعتی از ظرفیت‌های این طرح و همچنین اوراق گام با هماهنگی وزارت صمت استفاده می‌کنیم تا بتوانیم بیشترین بهره‌وری را از منابع پولی کشور داشته باشیم.

 دکتر فاطمی امین؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این جلسه بر هماهنگی و کارایی سیاست‌های ارزی و تجاری تاکید کرد و افزود: با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط رویه‌های مربوط به صادرات غیرنفتی و تشویق به هدایت ارزهای حاصل از صادرات به چرخه تجاری و تولیدی کشور و همچنین تأمین مالی زنجیره تولید تسهیل خواهد شد.

تأمین مالی واحدهای تولیدی و صنعتی، برنامه‌ریزی تأمین ارز کالاهای وارداتی با توجه به درآمدهای ارزی کشور در سال 1401، اصلاح فرآیندهای تجاری به منظور تسهیل رویه‌های مربوطه و همچنین برنامه اقدام واردات از طریق رمز دارایی‌ها از موضوعات مورد بحث در چهارمین جلسه کارگروه مشترک بانک مرکزی و وزارت صمت بود.

کد خبر 50037

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 15 =